Promotie

Promotie.

Sociale media is het aangewezen platform om uw product, bedrijf of evenement te promoten. Video’s zetten deze op een creatieve en originele manier in de kijker. Samen met leuke foto’s vormen ze een onweerstaanbaar duo op sociale media. De kwaliteit van de video’s straalt over naar uw potentiële klanten en versterken zo uw imago. Door regelmatig relevante en mooie content te posten bereikt u een grote doelgroep met uw verhaal.

Korte, duidelijke en mooie teasers

Sociale media is echter heel vluchtig. Het is belangrijk om in een korte tijd de kijker te overtuigen. Korte en spectaculaire teasers werken beter dan een lange versie. De kijker moet direct geïnteresseerd zijn om meer over u te weten te komen. Regelmatig korte video’s en foto’s posten doet wonderen. Hierbij kan Robbe Dierckx Films u helpen. Samen bespreken we wat de beste strategie is.

De opnametijd per video is relatief kort waardoor we een aantal filmpjes op een dag kunnen opnemen. Dit is zeer efficiënt en biedt u genoeg content om een tijd verder te kunnen. Wij zorgen ervoor dat u alle dagen iets nieuws te posten heeft op sociale media.

Nog geen facebook, instagram of twitter account? Geen probleem, wij maken het voor u aan en vullen het met aangepaste content.