Huwelijk

Huwelijksfilm.

Robbe Dierckx Films gelooft in een spectaculair, filmisch huwelijksportret. Een artistiek project waarmee u indruk maakt.  Het resultaat is een twintig minuten durend dagportret. U krijgt de hoogste kwaliteit van huwelijksfilm te vinden in Vlaanderen.

website

Al het materiaal wordt op uw persoonlijke website geplaatst. De huwelijksfilm, de trailer, de video booth…maar ook kunnen alle gasten hun foto’s en toffe filmpjes uploaden. Zo zijn alle beelden van het huwelijk verzameld op één plek. Verras vrienden en familie met deze wonderlijke plaats.

trailer

Een korte, spectaculaire trailer van de huwelijksdag. Ideaal om te delen op sociale media en iedereen te laten mee genieten van de speciale dag.

drone

Dankzij een drone krijgt u een uniek perspectief van het huwelijk. Deze spectaculaire beelden laten een indruk na.

2de cameraman

Alle speeches, geloftes en emoties worden vastgelegd.

video booth

Tijdens het avondfeest stellen wij een plek op waar iedereen het beste van zichzelf kan geven. Plezier verzekerd! U krijgt een leuke en grappige montage van alle beelden.

volledige scene

Tijdens de ceremonie wordt een extra camera geplaatst om het hele gebeuren te filmen. Deze beelden worden extra geleverd. Zo kan u alles tot op de seconde herbeleven.

make up

Onze make up artieste is een echte pro. Ze heeft een ruime ervaring met fotoshoots, filmopnames, workshops en huwelijken. Indien gewenst blijft ze de ganse dag aanwezig, zo blijft u stralen. 

usb

Alle beelden worden ook op een persoonlijke usb stick aan huis geleverd.